HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

A hét eseményei

2008.11.09. 19:41 :: *Anna*

Megint eltelt egy hét, itt csak úgy rohan az idő. Most nagyon aktívak voltunk, minden tekintetben :) Pl Máté rendszeresen jár squasholni, és már mi is voltunk egyszer Anitával, kedden megyünk újra :) De csak mert még minden csontunk ép, és kék-zöld foltokat sem sikerült egyenlőre szerezni... :)
Közben nekünk szokásos beadandó gyártás, határidők hada. Máté is tanul ezerrel, náluk zh-k vannak meg sok spanyol házi...
Szerdán meg újra voltunk salsázni :) Ezer éve nem voltunk, de még emlékszünk a lépésekre úgy tűnik :)

Máté közben minden félelme ellenére elment fodrászhoz, de persze előtte olyan fontos kifejezéseket, mint "Ne vágd el a nyakamat kérlek" kigyűjtöttünk spanyolul, biztos ami biztos :) Hogy miért ez a nagy izgalom? Mert már akkor hallottunk az itteni fodrászok 'kétbalkezességéről' mielőtt még kijöttünk. Azóta is találkoztunk "erősen rejtőzködő" ismerősökkel, akik a fodrász után napokig sapkában mertek utcára menni, és erősen imádkoztak a hajuk mielőbbi növekedéséért... :)  (szegény Zdravonak 20eurós hajvágásért cserébe még a nyakát is elvágták...pfff)
DE Máténak sikerült kiválasztani azt a fodrászatot ahol a nő bár nem a mosolyáról híres, de a keze ügyes, és úgy tűnik Máté az üdítő kivétel hajvágás ügyben, szóval úgy döntöttünk Anitával, hogy továbbra is mutatkozhatunk Vele nyilvánosan :)
Íme a kötelező előtte-utána kép bizonyítékul:

 

A héten moziban is voltunk: Vicky Cristina Barcelona by Woody Allan. Én személy szerint csak ajánlani tudom, érdekes film, persze szeretni kell hozzá az ilyen stílusú filmeket.
A mozi egyébként nagyon hangulatos volt, egy kis téren nem messze tőlünk, csak európai filmeket játszanak kis termekben, régies berendezéssel.

Ma meg kirándultunk egy hirtelen ötlettől vezérelve, de ez külön bejegyzés lesz, csak válogatunk képeket hozzá


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr94759128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása