HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Egyetemistának lenni jó!

2008.11.30. 14:09 :: MATEO

Eddig is tudtuk, hogy "egyetemistának lenni jó", de az itt töltött időnk egyre inkább rávilágít hogy mennyire is :)

Rá kellett jöjjek, hogy szeretek itt egyetemre járni, megdöbbentő. Meg van az a légkör, hogy bármikor szivesen töltöm az időmet az UPV-n. Hiszen olyan tantárgyaim vannak, amik tényleg érdekelnek, ráadásul még a nyelveket (angol/spanyol) is gyakorolhatom közben. Nap mint nap érdekes, hasonló cipőben járó emberekkel találkozhatok. A lyukas órákat is kellemesen lehet eltölteni, akár a fűben henteregni és közben letölteni az aznapi emaileket a laptopon (persze FreeWifi van az egész egyetemen!), akár a Cafeteríában egy Cafe con leche mellett megvitatni a többiekkel az előző estét, akár a Casa del Alumno-ban (Diákok háza) fekete bőrfotelokon fekve rápihenni a következő órára, akár egy kis sportot beiktatva levezetni a felgyűlemlett aggressziót (Filippel rendszeresen látogatjuk is a squashpályát). Szoval mindent egybevéve tök jó itt!

Egy napomat rászántam és végigfényképeztem az egyetemet, remélem meggyőzőek :) Elég óriási, és folyamatosan építik és bővítik, felújítják és karbantartják. Gyönyörű parkok, pálmafákkal, furcsa szobrokkal és számtalan sportpályával.
Képek oldalt --> Máté képei ;)


1 komment

Címkék: egyetem valencia pálmafa squash upv

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr11796140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása