HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Fociiiiiiiiiiiii

2008.12.05. 22:42 :: MATEO

Nagy focirajongásom hiányában, csupán a kiváncsiságtól vezérelve meglátogattam Filip, Franz és temérdek német társaságában a valenciai 55.000 fős stadiont, a Mestalla-t.

A Valencia CF játszott a Brugge KV belga csapattal. A meccsen nem volt nagy kűzdelem, láttunk már izgalmasabb meccset is. A belgák irányítottak az első félidőben, egy gólt lőttek, de aztán a másodikban a valenciánók is megmutatták hogy tudnak valamit, így sikerült egyenlíteniük. Szóval a vége 1:1 lett.
Elmondhatjuk,hogy ott voltunk...

...ilyen, amikor tele van.

Többi kép: Máté képei


1 komment

Címkék: foci valencia brugge kv cf

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr29806773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása