HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Nem vesztünk el (helyzetjelentés dióhéjban)

2009.01.16. 15:49 :: *Anna*

Kezdetnek: Boldog Új Évet mindenkinek aki olvas minket! Mivel már fényévekkel ezelőtt írtunk, ezért gondoltam most már itt az ideje, így amikor épp nem a multik nemzetközi piacra lépését vizsgálom akkor pötyögök ide is pihiként :)

Szóval hogy mi is történt velünk? Nem titok, h dec 18án sok reptéren töltött óra után hajnalban hazaértünk, másnap már egyetem, vizsgák, rohangálás. Aztán 10 rövid nap otthon, és 30án visszarepültünk, hoztuk magunkkal Árpit, és örültünk a melegnek :)
Szilveszter megvolt, jó volt, ettünk szőlőt biztos ami biztos, másnap meg örültünk a napsütésnek, városnéztünk napokig, itt 2án délután pl 20 fok volt :)
Aztán pár napos pihi után visszarázódtunk, újra jöttek a beadandók, prezentációk, órára járás és vizsgára készülés.

Előző hétvégén pihiként voltunk a 3D moziban meg egy vidámparkban, érezhettük milyen megfagyni az óriáskerék tetején. Ugyanis visszatért a hideg, ami ugyan még szerencsére messze van az otthoni cidritől, csak épp fűtés nélkül a kinti 5-8 fok sem meleg, mert olyankor a lakás sem épp egy szauna :( Szóval fagyoskodunk, beöltözünk, túlélünk.

Most ott tartunk, hogy Máté végzett, holnap indul haza :( Ma este még egy 70es 80as évek retro bulijával búcsúzunk Tőle, aztán holnap délelőtt elrepül :( Mi meg hétfőn kezdjük Anitával a vizsgaidőszakot, szal egyenlőre irigyeljük Mátét a sikeres vizsgáiért :)

Hát ennyi sikeredett most, ígérem jelentkezünk gyakrabban, meg van sok kép ami feltöltésre vár, kezdve az én Porto-s részemmel, meg a januári városnézéses képekből is van pár :)


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr71881924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása