HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

"Pöti" egyetemisták... irány a nagyvilág! :)

2008.08.01. 20:00 :: *Anna*

Kezdjük az elején. Rájöttem, hogy ha vmilyen csoda folytán vki úgy téved a blogra, hogy nem ismer minket, akkor kéne pár sort írni arról, hogy miért is jött létre ez a blog, kik is vagyunk, miért és miről irogatunk itt össze-vissza.

Na szóval hát izé... a Széchenyi István Egyetemen tanulunk(?) időtlen idők óta, és itt már egy ideje segítünk a külföldi hallgatóknak eligazodni, amíg itt vannak kis hazánkban, az Erasmus lét minden előnyével és hátrányával.
Az ötlet tehát kézenfekvő volt, hogy ezt nekünk is át kellene élni. Az elképzelés megszületése és ténnyé válása között eltelt félévben túl jutottunk a jelentkezésen, a nyelvi szintfelmérőkön, és egyéb bürökratikus formaságokon, és így egy ideje elmondhatjuk magunkról, hogy fél évet Valenciában fogunk létezni, tanulni, tapasztalni, átélni... stb.

És mert három a magyar igazság hárman megyünk. Két maximálisan őrült nőszemély és egy minket (egyelőre) elviselni képes férfiember. Anitával marketing szakirányos hallgatókként üzleti és menedzsment tudományokat fogunk hallgatni az Universidad de Valencia intézményében, Máté pedig gazdasági informatikusként a műszaki egyetemen fog okosodni... vagy legalábbis reménykedünk mindannyiunk fejlődésében :)

Ezúton (is) szeretnénk megköszönni a két csodálatos és segítőkész hölgyeménynek - Ildinek és Mártinak - a Nemzetközi Kapcsolatok irodában, hogy segítettek, kibírtak, válaszoltak és elviseltek. Mert a legtöbbet és a leghülyébbeket valószínűleg mi kérdeztük :)

Na és itt kezdődik a történetünk, amennyiben kedvetek van hozzá lehet velünk "átélni", lehet kommentálni (sőt, kötelező) és persze meg lehet minket látogatni :)
 


1 komment

Címkék: marketing informatika valencia erasmus bürökrácia széchenyi istván egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr72604136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása