HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Kis családom a pálmák közt :)

2008.10.23. 15:14 :: *Anna*

Nos hát az ideiglenes eltűnés oka, hogy látogatóink érkeztek a hétvégén, megjött a családom pár napos látogatásra :) Természetesen hozták magukkal kb a fél házat, szóval ismételten megállapítottam, hogy vmi közös gén lehet bennünk, amiért én is mindig a fél világot bepakolom a táskáimba, még ha megszakadok akkor is :)
A hétvégén Barcelonában töltöttük, majd visszatértünk Valenciába, néztünk várost, ámultunk sokat, meg persze fényképek hada van, ezek feltöltése pár napon belül (amint túl vagyok a beadandó íráson).
Ja, és ha bárki kíváncsi, hogy milyen is a chupito, most már meg lehet kérdezni az Ákost is, bizonyára szívesen elmeséli a tapasztalatait :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy szó mint száz, nagyon nagyon örültem Nektek, köszönöm, hogy jöttetek, és láttátok, hogy hol élek, milyenek a hétköznapok. :) Remélem Ti is legalább annyira jól éreztétek magatokat, mint amennyire én örültem az itt léteteknek :)
 

 

Képek feltöltése megtörtént: ide katt
Viszont teljes a káosz, mivel három géppel fényképeztünk, és nem volt erőm sorba állítani őket, épp elég volt kiválogatni :)


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr59728174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.10.24. 20:34:44

Bitti jó volt, de miért is "chupito"? XD
süti beállítások módosítása