HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Elszakadás, hazautazás, vizsgák itthon

2009.01.23. 11:55 :: MATEO

Sajnos mivel nekem itthon is van 7 tantárgyam, ezért időbe haza kellett jönnöm Valanciából, hogy az ottani 5 tantárgy teljesítése után az itthoniakat is letudjam.

Utolsó napomom, január 16án szerveztünk egy kis házibulit, ahova eljöttek ismerőseink, hogy egy utolsó bulival búcsúzhassak el Valenciából :D Az est fénypontjaként Anita és Anna megleptek egy kis búcsúvideóval, hogy sose felejtsem el: "Hogyan telt az elmult 5hónapom" ... és igen, MEGÉRTE!!! Köszi csajok :)

Mindezek után másnap hazarepültem, Római átszállással, egymagamban, 22kiló nagycsomaggal és 27kiló kézipoggyász társaságában (3táska, laptop, kabát ujjában két pulcsi, rajtam két pulcsi)...élmény volt, de sikeresen megoldottam, mai napig csodálkozom, hogy nem szállíttattak le a repcsiről, mert 3emberre való kézipoggyász volt nálam.

Szóval én itthon kűzdök a vizsgáimmal, csajok pedig még Valenciában harcolnak izgibbnél-izgibb tantárgyaik abszolválásával.

Hajrá, hajrá!!! Majd jelentkezünk ;)


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr10903129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2009.01.26. 17:02:13

Naja...bezony össze is futottunk egy buszon! ;)
süti beállítások módosítása