HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

"Valencia... hihetetlen de igaz"

2009.01.26. 11:14 :: *Anna*

Találtam valamit a neten amit egy itteni ismerősöm ajánlott, és gondoltam hátha valakit érdekel rajtam kívül is, így most felteszem ide. Készült egy új "város imázs" film előző év végén Valenciáról, és sztem pont eléri azt, ami a célja, felkelti az emberek érdeklődését, dinamikus, és benne vannak a fő látnivalók: az óváros, a Ciudad de las artes, az óceonográfia, a kikötő és a Forma 1 pálya, a kultúrális és éjszakai élet stb.

 

 

Közben mi vizsgázunk, úgyhogy napok óta semmi mást nem csináltunk csak tanultunk, kezdünk belegyógyulni az ágyba :) Ma lesz egy vizsgánk meg holnap, légyszi szorítsatok :)


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr67903052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása