HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Cserélődünk

2009.02.03. 21:18 :: *Anna*

Mostanában elég sok változáson megy keresztül az albi, ugyanis a kezdeti 5 emberből már hazament ugyebár Máté, meg épp Dél-Amerikában sütteti a hasát Norman, de tulajdonképpen Ő is végleg kiköltözött, bár az itt maradt ruhái nem erről tanuskodnak :) De mivel a vizsgái felét ismételnie kell, így majd áprilisban amúgy is vissza kell térnie, remélhetőleg elviszi az összes cuccát.

Szóval Norman helyére, illetve még amikor itt volt érkezett egy ismerőse a francia egyeteméről, Pauline. Egész aranyos, bár nem hazudtolja meg a franciákról alkotott képet, miszerint nem fáznak. Norman ugyanis még a legnagyobb hidegekben is egy rövidnadrágban, mezítláb ült a nappali közepén, amikor mi már meg akartunk fagyni. Pauline ezt még tetézi azzal, hogy az első napjaiban, amikor mi még úgy mentünk boltba, hogy csizma, télikabát, sapka, sál, nyakig beöltözve, akkor rajta egy papucs és rövidnadrág volt. A lakásban zokni nélkül rohangál, bár aztán két hete még masszívan hittük, hogy meg fog fulladni, ugyanis addigra már nagyon durván köhögött. Jelentem azóta túlélte, az egyszál semmiben rohangálás azonban még most is megvan, mi meg  csodáljuk a szervezetét. Amúgy nem túl beszédes, Ő az egyetlen az albiban aki szakmai gyakorlaton van itt, így reggel 9re elmegy dolgozni, 4 körül hazaér, akkor alszik estig és utána buli vagy netezés hajnalig. Szóval nem sokat látjuk.

Máté helyére David jött Angliából. Ő egész kommunikatív, pörgős. Mikor ideért gyakorlatilag ugrált örömében annyira tetszett neki az albi meg Valencia. Na meg embert nem láttam még ennyire örömködni egy mosógépnek, állítása szerint ugyanis az előző albijában még Franciaországban (mert ott tanul) nem volt, így mindig rohangálnia kellett a szennyesével. Szóval most odáig van a boldogságtól meg a jó időtől :) Amúgy DJ-ként dolgozott Angliában meg Franciaországban, szóval úgy érzem itt sem lesz gondja a bulizással, amit nagy üzemben akar művelni mint ma közölte. Hát hajrá. :)

Mi ugyebár szombaton szintén befejezzük itteni pályafutásunkat, így most mi is ezerrel keresünk embereket a helyünkre. A héten még lesz egy vizsga, aznap még este még elbúcsúztatnak minket, aztán már csak pakolás és irány Barcelona meg a repülő. De még addig jelentkezünk.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr30921164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása