HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Jégkorszak...olvadás

2008.11.04. 00:11 :: MATEO

Kedves blogolvasók!
Mielőtt azt hinnétek, hogy elfeletkeztünk rólatok, ne aggódjatok... de mostanában beköszötött errefelé a tél, lassan már a tenger is befagy, ennek köszönhetően megcsappant az ihletünk a blogírásra. Fölös energiánkat inkább arra fordítottuk hogy ne fagyjunk szét az éjszaka közepén, mert ugye "szigetelés" és "fűtés" szavak nem léteznek a spanyol nyelvben. Éjszaka 7 fok, nappal 15fok... brrrrr

A mai napos időnek köszönhetően kezdünk felolvadni, visszatért a jóidő, 8ágra süt a nap, boldogság és öröm. Szóval reszkessetek, jönnek a bejegyzések sorban.


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr73748557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.11.04. 20:06:43

...télleg ennyire hideg van? ...nemmáááá....mert itt novemberhez képest derüs éj és napsütés van! ;)

*Anna* 2008.11.05. 18:28:24

Most már itt is :) De csak annak köszönhetően, h Anita sokat énekelte, h "Süss fel nap..." :) Szóval van egy kis boszorkányság is a dologban :)
süti beállítások módosítása