HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Csütörtök - albikeresés (4 tesi félévet érő sportnap)

2008.09.07. 21:06 :: *Anna*

Csütörtökön ugyanis elkezdtünk szállást keresni, reggel találkoztunk Eugenioval, együtt kezdtünk körbe körbe mászkálni. Ő lett ugyanis az egyik nyertese a Facebook-on meghírdetett „Ki akar jófejekkel lakni/partizni/utazni?” játékunknak. A másik vasárnap érkezik, de állítom, hogy nem gondolta át eléggé :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A nap végére a sok „lehetetlen, hogy 5 főre albit találjatok” válasz után egy ingatlan irodában találtunk egy albit, az egyetem és a tenger között, amit még aznap este megnéztünk, majd másnap kifizettük és el is foglaltuk. De az ára nagyon kedvező, a tengerpart 5 perc, 10 perc az egyetem, csak a központ és a bulik vannak messzebb (de ez nem probléma, hiszen úgyis csak tanulni jöttünk :p)

 

Címünk: Calle de San Juan de Dios 39, 46011 Valencia, Spain
Googlemaps itt :)


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr60652892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.09.10. 22:40:09

WOW...jó helyen van....nekem teccene! ;)
süti beállítások módosítása