HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Péntek - a várakozás napja

2008.09.07. 21:07 :: *Anna*

Pénteken az egyetemre is becsekkoltunk, kettéoszlott a csapat, csajok az Universidad de Valenciára, srácok az Universidad Politecnica de Valenciára mentek. Mi Anitával sikeresebbek voltunk, kaptunk egy böszme nehéz mappát tele infóval, Mátééknak viszont nem sikerült elcsípni senkit a kemény napi egy órás fogadóórákban. Majd hétfőn…
De az a nap a várakozásról szólt amúgy is, egész nap vártunk, hol az egyetemen, hol az ingatlan közvetítőnél. Mert itt nagyon ráérnek…
Este még elmentünk sétálni a tengerpartra, meg megnéztük a „petyekeseket” (=árusok, ha vkinek ez új szó lenne – zalai tájszólás by Anita) a part mellett.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr58652895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.09.10. 22:41:38

Hehe, nekem uj szó volt! :)
süti beállítások módosítása