HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Időjárásjelentés

2008.11.16. 17:44 :: MATEO

 

November 16:

Spanyolország túlnyomó részén erősen napos az idő, Valenciát messziről elkerülik a felhők. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20°C, legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C. Páratartalom: 65%.

A tenger vize szintén 20°C...tesztelve, valóban kellemes :)

 


3 komment

Címkék: időjárás spanyolország tenger napsütés

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr28772155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JutiVLC 2008.11.18. 23:25:43

Na nemáá, hogy novemberben :P
Ha jól látom a hőmérőtöket: Budapest -4C. juhuuuu! Mondjuk a valenciai 10 fok is elég kemény

*Anna* 2008.11.19. 00:16:54

Amit most én látok: Bp -5, VLC 8... ami teszem hozzá az utóbbi napokhoz képest hideg... brrr :( Deee állítólag jön vissza a napsütés :)
De az igazsághoz azért hozzá tartozik amit Juti Te tudsz, más nem biztos, hogy itt a fűtés fogalmát nem ismerik, így a lakás ugyanolyan hideg mint a kinti hőmérséklet... vagy hidegebb :( Szóval tessék szurkolni, h maradjon itt a jó idő, különben a jegesmacikkal alszunk :(
süti beállítások módosítása