HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Szombat - albi takarítás, tengerpart

2008.09.07. 21:08 :: *Anna*

Az előző valószínűsíthetően kínai macskaevő család után ráfért a lakásra egy nagytakarítás. Eredmény 5 kg macskaszőr, -2 liter Domestos és egy tiszta lakás. Minden ragadt ugyanis, főleg a konyhában. Még a szobák vannak hátra, hogy mindent belakjunk. De ez is meg fog történni hamar…
Ittlétünk alatt először elmentünk strandolni, kicsit punnyadtunk a napon, beszereztünk strand cuccokat a petyekeseknél, és rápihentünk az estére…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Este nekiindultunk a városnak, itt az utcán kóvályognak az emberek hajnalig, és akkor kezdenek bulizni, de persze ezt még mindig nem szoktuk meg. De kipróbáltuk a spanyol italt a Chupitost, ami azért nem épp Sangria szintű, hanem inkább valamilyen erős rumhoz hasonlítanánk, ízre viszont vmi 300 Ft-os Tesco gazdaságos alkoholra hasonlít. Több magyarázat ehhez valószínű nem kell.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr53652898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.09.10. 22:43:23

...énis akarok csobanni! :'(

*Anna* 2008.09.11. 13:29:57

Mi tegnap megint voltunk, ugráltunk az óriási hullámokban, képek hamarosan :)
süti beállítások módosítása