HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Alicante

2008.09.23. 14:53 :: *Anna*

Vasárnap elmentünk egy napra Alicantéba, két okból: egyrészt még nem voltunk sehol kirándulni, és gondoltuk mielőtt elkezdődik az egyetem kellene vmerre menni. Másrészt meg ki akartuk próbálni, hogy mégis hogy működik ez az autóbérléses történet, mert azt már mindenki egyértelműen megmondta meg mi is rájöttünk, hogy az autóbérlés olcsóbb mintha vonattal vagy busszal mennénk, pláne ha többen vagyunk. Így reggel kimentünk a reptérre metróval, és körbekérdeztük az irodákat, hogy melyiknél mennyiért tudnánk 13 emberre kocsit bérelni. Így végül két 7 fős autót kértünk, és irány Alicante.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Odaérve két részre szakadtunk, páran nekiindultak a tengerpartnak, mi négyen (Lisával a svájci lánnyal) viszont úgy döntöttünk, hogy inkább várost nézünk, és jól tettük. A város gyönyörű, állati meleg volt, tessék meglesni a képeket, azok többet mondanak, mintha én leírom, hogy milyen helyeken jártunk.
Képek --> itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr6677644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.09.24. 20:03:51

Már meg is néztem öket! :P
süti beállítások módosítása