HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Időeltolódás

2008.09.23. 14:32 :: *Anna*

Elméletileg nincs - a gyakorlatilag van legalább 2-3 óra. Ezért van az, hogy reggel mi sem kelünk fel, és csak hajnalban fekszünk. Állítom, hogy még egyetlen egyszer nem sikerült aznap elaludni mikor felkeltünk. De itt pl reggel 8-kor még ember is alig van az utcákon, nincsenek nyitva a boltok, nem mennek még munkába az emberek. Még ébred a város. Ezért a mi napjaink is úgy néztek eddig ki (most ez az egyetemi órák miatt változni fog), hogy 11 körül kelés, aztán reggeli, aztán vagy tanultunk a spanyol tanfolyamra (aminek hüpp, hogy vége), vagy tengerpart 3-4-ig, akkor ebéd, 5től 8ig spanyol, aztán kb 10kor vacsi. Igen, ilyen az igazi Norbi-update :)
De itt ez az élet a megszokott, nekünk meg tetszik is, az egyetlen amit még mindig nem sikerült teljesen megszokni, hogy siesta alatt nincsenek nyitva a boltok, néha még megindulnánk nagy hévvel, hogy ezt vagy azt beszerezzünk, vagy kávézzunk, de azért ez nem olyan egyszerű, de ez legyen a legnagyobb baj :)
Most viszont majd megváltozik egy kicsit a rendszer, de alapjaiban marad az, hogy itt reggel és siesta alatt nem történik semmi, alszik a város, éjjel zajlik minden :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr99677615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása