HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Öltözködés

2008.09.23. 14:26 :: *Anna*

Amikor indultunk ki és pakoltunk otthon sok embertől hallottam, hogy minek viszünk annyi ruhát, ott úgysem foglalkoznak azzal, hogy mi van rajtuk, össze vissza felvesznek mindent. Na ez sztem nem igaz, minket nem ez lepett meg a leginkább, mert 1-2 elvetemült esettől nem beszélve nincs gond azzal, hogy mit veszel fel, ennyi kivétel meg Magyarországon is simán van, sőőt…
Amitől viszont hülyét kapunk az az, hogy itt még 25-30 fok van átlagban, mi nyári ruhában, papucsban megyünk mindenhová, de közben meg egyre többen járkálnak csizmában. Ami pedig a legmeglepőbb, hogy mindezt „alig” ruhákhoz veszik fel, bár, biztos csak a lábuk fázik, fene tudja :)
Lisa a svájci lány is már egy vékony sálban jár mindenhova, és amikor megkérdeztük, hogy miért, akkor azt válaszolta, h Ő svájci, és ott hideg van… na ezen fennakadtunk, hogy Magyarországon is, mi mégsem járunk télikabátban, így továbbra sem értjük a rendszert :)
A cipőboltok már egyébként is csak és kizárólag csizmákkal vannak tele, így már most megnyugodtunk, hogy majd lesz miből válogatni, ha majd mi is be akarunk állni a sorba az érdekes öltözködés terén :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr50677608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása