HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Visszatért a jó idő :)

2008.09.26. 17:56 :: *Anna*

A pár napos hideg (igen, egészen addig eljutottunk, hogy előkerültek a pulcsik és a kabátok) után visszatért a napsütés, a srácok már a parton voltak, annak ellenére, h ma reggel Anitával mi még teljesen eláztunk, mert ha itt esik, akkor azt nem kicsit csinálja... így a kemény 3 euroért vásárolt ernyőnk nem sokat segít(ett volna), arról nem is beszélve, hogy ma reggel itthon is hagytuk :) Most bezzeg már megint napszemüveg kell

Azért még éjjel hideg van, és mivel a lakásban nincs fűtés, mint általában sehol Valenciában, így ma délután irány takarót vásárolni, mert az ágyneműhuzat már nem bizonyul elégnek néha, és elég macerás reggel 7kor kelni itt, az meg vszínű nem segít ha még fázik is az ember... bár Máté egyenlőre még csak röhög, hogy Ő nem fázik... jó Neki :)

Este visszamegyünk arra a helyre, ahol a Welcome Party volt, mert a tulaj szerint sikeres volt a buli és akar egy újat... vagyis mielőtt bezárják télre még le akarnak húzni egy újabb bőrt az erasmusokról, de ha olyan jó lesz mint előző héten akkor ám legyen :) A téma a velencei karnevál lesz, beöltözött emberkék lesznek, bárki mehet maszkban, így most kíváncsian várjuk, hogy ebből mi sül ki :)


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr51683387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.09.26. 22:48:20

Jó szorakozást! :)
süti beállítások módosítása