HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Bienvenido en UPV = Üdvözlet az UPV-n!

2008.10.19. 11:01 :: MATEO

Október 16-án megrendezésre került a tanszékemen az ide érkező Erasmusos diákok fogadási ünnepsége. Mindez kb 3 óra alatt lezajlott, előadásokkal az egyetemről, a mentorrendszerről. Ezen sajna csak 15 percet sikerült részt vennem, ugyanis a spanyol órán szent és sérthetetlen, szoval nem hiányozhattam. Lényeg, hogy a legfontosabb részen ott voltam, az állófogadáson, ahol az egyetemi folyósón zenélő  Don Juanok társaságában lehetet elpusztítani a finomságokat és leöblíteni egy kis sörrel esetleg borral. (Érdeklődve várom, mikor jut el a mi oktatási rendszerünk ide, hogy piát osztanak a suliban :D )

De beszéljenek a képek...

Érdekességképp felhívom a figyelmet a plakáton felsorol üdvözletekre minden nyelven, utolsó a magyar  = Szívesen lát :)
Beszéltem a néninvel aki csinálta, kifejtette, hogy eléggé megszenvedett vele, mire magyarra le tudta fordítani. Össze is tört kicsit, mikor nevettem a plakáton...pedig nem járt messze. A gesztus mindenképp értékelendő :)

 


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr78721531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.10.20. 11:49:29

Ez tök cuki: "Szivesen lát"! ^^
süti beállítások módosítása