HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

A hazai ízek ereje...

2008.10.25. 23:09 :: *Anna*

...vagyis mi hiányzik az otthoni ételekből? Mielőtt idejöttünk mindenkitől azt hallottuk, hogy mivel itt nincs túró meg tejföl, így a túrórudi hiányzik az itteni magyar erasmusoknak. Jelentem nekünk nem :) Viszont a keksz pult előtt egy kis vaníliás karikáért ölni tudtam volna pár hete :) Na meg a jó kis magyar kolbászt berendeltem Anyuéktól, így most el vagyunk látva hónapokra sonka-kolbászból :)

Anyu megkérdezte azt is, h mit főzzön míg itt van, mert ugyebár éhen nem haltunk, de azért minden magyar kaját mi sem tudunk abszolválni. Így rövid tanakodás után kértünk egy kis gulyáslevest meg töltött paprikát :)) Jelentem elég gyorsan elfogyott, a lakótársaknak is ízlett, meg örültek, h ehetnek igazi gulash-t :) Azóta már egy isteni babgulyáson is túl vagyunk, mert Gabiéknál jártunk vendégségben tegnap, szóval most jól elvagyunk :) 

De amit Eugenio meg Norman is egyenesen imádott, az nem étel volt, hanem a jó kis mézés-málnás pálinka :) Mert ez is rajt volt az igény listán, hogy mit szeretnénk ha hoznának :) Teljesen kész voltak miután megitták, hogy milyen finom, meg, h lehet-e itt kapni... nagy sajnálatunkra nem :( Viszont van más... :)


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr38731883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.10.26. 10:12:55

...éljen a magyar unicomok! ;D ...mellesleg, a fütyi az nem is pálinka, csak égetet szesz,soha nem látot gyümölcsöt....ezek után mennyi izlene majd nekik az igazi mézes-pálinka! :D
süti beállítások módosítása