HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Végső visszaszámlálás... már csak 3nap :)

2008.08.30. 10:39 :: MATEO

A megújúlt ultahiperdizájnos blogunkban a visszaszámláló is mutatja...közeleg, amit már oly rég vártunk. Már csak 3 nap, és repülünk. De addigis marad a keserves pakolás...azaz: Hogyan gyömöszöljük bele a fél életünket egy apró kis táskába, ami csak 25kiló lehet, főleg,ha a táska már alapból 5kiló!?!? :S:S
Én még nem is mertem nekiállni a bekapolásnak, okulva a csapat hölgy tagjainak sorozatos sikertelenségéből :) Ami biztos, hogy a reptérre a "legnehezebb ruháinkban" megyünk (mert a végén már minden gramm számít), szoval cipő, farmer, pulcsi, kabát...rosszabb esetben mindenből kettő lesz rajtunk, vicces lesz, tuti :D:D

A héten megtörtént a búcsú a barátoktól, az egyetemtől, a kolitól....huuuh, furcsa érzést itt hagyni mindent, hacsak fél évre is. De remélhetőleg Valencia kárpótolni fog minket, kamatostul :)

Köszönhetően a remek találmánynak, a FACEbook...már sikerült összepajtizni pár hasonló sorsú emberkével, akik szintén Valenciában fognak "sínylődni" fél évig, szoval már van albi kereső csapat (so called "flat-hunter crew") is, már csak a tökéletes albira várunk: olcsó, full felszerelt, jó helyen legyen... Meglátjuk. Reméljük.

NA én részemről visszatérek a csomagokhoz és próbálom nem elkeseríteni magamat, mert ugye minden bele fog férni!!!


1 komment

Címkék: facebook visszaszámlálás ultahiperdizájnos

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr92640709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.09.03. 09:54:53

Igaz, én csak Máté ismerem :) De várom már mindannyiótok beszámolóit!Vigyázzatok magatokra és egymásra ...

Remélem raktatok benzikút-töltőpisztolyt ;) Arra bármikor szükség lehet =)
süti beállítások módosítása