HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Itt a tééél... :(

2008.11.30. 18:26 :: MATEO

Időjárásjelentés:
Az utóbbi egy hétre beköszöntött a tél Valenciában (gyanítjuk, hogy a sok finn Erasmus-os hozta magával)... ugyanis 15 éve nem volt ilyen hideg, akkor még havazott is a környéken. Szóval már tényleg azt várjuk, hogy befagyjon a tenger is :p
Nappal általában 10-15°C, ha süt a nap, kibírható, de amit lenyugszik, beköszönt a hideg sötétség. Éjszaka néha a 0°C-t is átlépjük, ami igencsak "élmény" a szigetelés és fűtés nélküli világban.

Azért jelentem még életben vagyunk, ha hideg van összegyűlünk a nappaliban, forró teával és takaróval kompenzáljuk a hőmérsékletet. Az időjósok szerint jövő héten jön vissza a jó idő, szóval addig még kitartunk...


1 komment

Címkék: tél tea hideg valencia erasmus takaró

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr47796542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2009.02.14. 19:23:51

Hehe...bezzeg fineknél dög meleg volt! :P
süti beállítások módosítása