HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Kedd – A kezdetek… (2008.09.02)

2008.09.07. 20:50 :: *Anna*

Na hogy is kezdődött? Az elmúlt pár nap heteknek tűnik, teljesen elvesztettük az időérzékünket, de annyi még rémlik, hogy kedden indultunk este Milanoba, ahol meg is kezdődött a kalandokkal tarkított elmebaj.
Ahhoz képest, hogy hetekig szenvedtünk, hogy mit hozzunk és mit nem a bőröndben, állítom nem gondoltuk át, pláne azt a részét nem, hogy ezeket a cuccokat majd cipelni is kell ide-oda Milanoban. De szerencsére volt egy Máténk, aki rendkívüli odaadással cipelte a bőröndöket fel-le (mert az túl egyszerű lett volna, ha először csomag nélkül kiderítjük, h jó felé megyünk-e, ahelyett, hogy folyamatosan eltévedünk)… de voltak segítőkész olaszok is, akik még Máténál is edzettebbek voltak, két bőröndöt cipelt a srác egyszerre, mi meg csak lestünk :) De azért inkább Mátét hoztuk magunkkal :) Bár a transzfer buszra szállva Máté megnyomorította az akkor már csak Brünhildának nevezett bőröndömet, így Milanoba már egy fogantyúval kevesebbel mentünk… Anita bőröndje egyébként Ludmilla névre hallgat, így el lehet képzelni mennyire kattantunk meg a sok cipekedésben :)
Végül röpke két órás járkálás és lépcsőzés után megtaláltuk a srác lakását ahol laktunk, aki természetesen először jól kiröhögött minket a sok cuccunk miatt...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr44652860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Class 2008.09.10. 22:33:15

*hehe...aki nagy kufferal jár...igy jár! :D
süti beállítások módosítása