HTML

Erasmus Valenciában

Beszámoló arról, hogy az Erasmus programnak köszönhetően hogyan borzoljuk fél éven keresztül a spanyolok idegeit... vagy Ők a miénket :) 1 félévet töltünk Valenciában, hogy megismerjük a spanyol szokásokat, mentalitást és hogy kipróbáljuk magunkat távol otthontól.

Fényképek

Időjárás

Friss topikok

Linkblog

Az internet hatalma...

2008.09.17. 14:47 :: *Anna*

Hola!

Tessék elkezdeni aggódni, mert ami eddig volt az semmi ahhoz képest, amennyi infót mostantól tervezünk megosztani Veletek :) Ez annak köszönhető, hogy végre megoldódott az internet probléma, ma délelőtt jöttek és megszerelték, bár ez a másfél-két hét azért nem tekinthető gyors ügyintézének, de ezen mi már nem lepődünk meg :)

Közben feltűnt, hogy enyhén szólva más az időjárás otthon, így most erősen kárörvendünk, lehet minket irigyelni, mi ugyanis még járunk a partra lelkesen barnulni :)

Közben egyeseknek megkezdődött az egyetem, Máténak már vannak órái, az olasz srácnak is, Anita, Norman meg én viszont még élvezzük a szabad életet a héten :) Ugyanis még az egyetemen is azt mondta tegnap az ügyintéző nekünk, h a héten még vakáció van, használjuk ki :) Ennek érdekében a napi sangria mennyiség azóta is stabil --> pusztán asszimilálódás céljából... :)

Az intenzív spanyol tanfolyam második hetében már elmondható, hogy egyre több mindent spanyolul közlünk egymással, vagy legalábbis próbálkozunk, de az egyszer biztos, hogy bennünk van a potenciál a fejlődésre :)

Ma este abszolváljuk itteni életünk második salsa kurzusát, ami a megfelelő életérzés elérése érdekében elengedhetetlen. Különben is, a részvétel a fontos! :)

Hétfőn megvolt az első albi party... 20-25 ember volt itt (a képen leginkább barátokkal vagyunk, korántsem teljes csoportkép), mindenféle nyelveken folyt a kommunikáció, az olaszok főztek, és mindenki elborult kicsit, kitört az elmebaj, ami ennyi erasmusos kapcsán nem csoda :)

 


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holavalencia.blog.hu/api/trackback/id/tr59667934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MATEO 2008.09.17. 20:55:15

Hozzáteszem, igen, lennének óráim már a héten, de mire megtalálom hogy melyik órám hol van, addig lassan a hét is véget ér. De jövőhéttől teljes gőzzel indul a suli... érdeklődve várom, úgy érzem érnek még meglepetések :D

Class 2008.09.17. 22:40:12

Asztapaszta,dejólmegy egyeseknek! :P

2008.09.18. 23:07:07

Vazze... hát barnuljatok helyettem is... én már elővettem a téli kabátokat... igaz Vp híres a hideg évszakjairól... ;)
süti beállítások módosítása